Mooie website laten maken: Putter CV Installaties

Posted on oktober 29, 2015 by - Geen categorie

Mooie website voor een CV installatie bedrijf

putter-cv-onderhoud-aanbieding Deze maand is de website www.puttercvinstallaties.nl live gegaan. Gemaakt door mooie website laten maken.nl. Putter CV Installaties is een loodgieter uit de omgeving van de zaanstreek. De site is geoptimaliseerd om hoog in Google te komen. Dit is een extra dienst die Putter CV installaties van mooiewebsitelatenmaken.nl heeft afgenomen. De site let goed op zoekwoorden, titels, alt tags en inhoud voor de zoekwoorden. Zo is de pagina CV ketel vervangen ingericht om hoog in google te scoren. Afhankelijk van de concurrentie zal de pagina naarmate er meer traffic komt hoger gaan scoren in google.

Een mooie website en hoog in google

Ook heeft de site een module om aanbiedingen te beheren. Dick Putter van Putter CV Installaties onderhoud momenteel zelf de website en vooral aanbiedingen zijn daarbij een makkelijke manier om de site courant te houden.

putter-cv-onderhoud-dienstenMooie website laten maken en dan?

Een mooie website moet ook gevuld worden. De basis staat en in de komende tijd zullen er nieuwsberichten, nieuwe pagina’s en diensten op de website aangepast worden. Dit kan allemaal vanuit WordPress.

Ook een mooie website laten maken? Klik hier voor de homepage >>

 

Wat kost nu een website?

Posted on oktober 21, 2015 by - Geen categorie

Wat kost nu een website?

wat_kost_nu_een_website_prijzen_op_note-it_v02Wat kost een website? Een simpele vraag, maar het antwoord is dat vaak niet. Het hangt vooral af van de wensen bij uw website.

Een website met een eenvoudige presentatie van uw bedrijf kost u zo’n € 750,00 tot € 1250,00. Hierbij heeft u een simpele site met een paar pagina’s informatie, een contactpagina en een niet al te spectaculaire grafische opmaak. Er is trouwens in principe niets mis met een “eenvoudige” website. Voor 1 op de 5 bedrijven is zo’n site meer dan afdoende. Vraag de grafisch ontwerper van de website gelijk om het logo voor uw bedrijf te maken. Zo pakt u twee vliegen in één klap.

Kosten van een website met CMS

Het wordt een ander verhaal wanneer u via het internet ook daadwerkelijk business gaat genereren. € 1.500,00 tot € 2.250,00. Dan zijn andere (en duurdere) functionaliteiten onontbeerlijk. Bij complexe websites met veel applicaties, een content management systeem (CMS) en veel grafische vormgeving lopen de kosten al snel in de duizenden euro’s. Denk bij het opzetten van uw site ook aan de vindbaarheid van zoekmachines.

Bijkomende kosten van een website zijn de jaarlijkse registratie en hosting. Dit bedrag bedraagt tussen de € 50 en € 150,- per jaar.

Kosten van een complexe website met CMS

wat_kost_nu_een_website_rapporten_overleg_v02Kosten van een complexe website met CMS, webshop, automatisering. € 3.000,00 tot € 5.000,00. Bij complexe websites met veel applicaties, een content management systeem (CMS) en veel grafische vormgeving lopen de kosten al snel in de duizenden euro’s. Vaak met een SLA en en maandelijks bedrag voor het gebruik van het CMS en de helpdesk.
Bij zeer complexe implementatie kunt u denken aan een CMS met CRM, koppeling met uw automatisering, speciaal op maat gemaakte modules, speciale flash sites en dergelijke: De kosten kunnen dan oplopen van € 5.000,00 tot € 10.000,00.

Kosten van een zeer complexe website met CMS, webshop, automatisering en op maat ontworpen modules

Bij zeer complexe implementatie kunt u denken aan een CMS met CRM, koppeling met uw automatisering, speciaal op maat gemaakte modules, speciale flash sites en dergelijke: De kosten kunnen dan oplopen van € 5.000,00 tot € 10.000,00.

exclaimHet blijft altijd lastig om exact te bepalen wat een website kost, maar wilt u vrijblijvend exact weten wat uw website u gaat kosten, vul dan ons formulier in en ontvang exacte prijsopgaven.

Mooie website laten maken

Posted on december 10, 2014 by - Mooie website laten maken

Het websitepakket bevat:

  • een domeinnaam
  • hosting
  • e-mail
  • websitebeheersysteem
  • contactformulier
  • website statistieken
  • Google maps kaart
  • systeem updates
  • website back-ups
  • support via skype

Mooie website laten maken

Posted on november 27, 2014 by - Geen categorie

Bij mooiewebsitelatenmaken.nl kunt u, u raadt het al, een mooie website laten maken. Alle websites die wij realiseren worden gemaakt door één van onze professionele webdesigners. Deze hebben jaren aan ervaring met het realiseren van vindbare en mooie websites. U heeft één op één contact met de webdesigner via Skype.